Om tripmonster.se

Vi har en enkel vision att skala av och skapa en tydlig och enkel process för våra kunder. Att boka flygbiljetter ska vara enkelt! Billiga flygbiljetter genom en automatiserad hantering av bokningarna, du når oss i första hand via mail.

Tripmonster är ett varumärke som ingår i Flygstolen Nordic AB, en av Sveriges största nätresebyrå. Moderbolaget Flygstolen Nordic AB omsätter 2014 1,8 miljarder. 2010 blev Flygstolen ett Gasellföretag och VD och grundare Linda Bjernstål blev årets kvinnliga stjärnskott 2009 utsedd av Entrepreneur of the Year. Tripmonster har en annan inriktning än Flygstolen och kommer vara mer kostnadseffektiv och automatiserad . Supporten nås via mail under kontorstid.

Flygstolen Nordic AB/Tripmonster är medlem i Svenska Resebyråföreningen SRF. De tar endast in medlemmar med goda finanser samt personal med god erfarenhet och kunskap.
Läs mer om SRF här:
http://www.srf-org.se/

Vi har ställt statlig garanti hos kammarkollegiet och skyddar resenären när paketresor ställs in eller avbryts. Om inte resan kan genomföras pga tex flygbolagskonkurs kan garantin användas för att ge ersättning till resenären. Ersättning söks hos resegarantinämnden.
Läs mer om Kammarkollegiet här:
http://www.kammarkollegiet.se/

Företagsuppgifter:
Tripmonster/Flygstolen Nordic AB
Berga Allé 1
25452 Helsingborg

Telefon
042 - 44 22 020
mån-fre 9-14

Särskilda öppettider:
15/9: stänger kl. 11.30


Momsreg.nr: SE556656-247501
Styrelsens säte: Helsingborg